STERK IN JE
WERK

Wat kan LETTER C voor jou betekenen?

LETTER C houdt je in de positieve zin een spiegel voor. Het enige wat je hoeft te doen is online een assessment invullen. Dit neemt ongeveer 8 minuten in beslag.

Op basis van de door jou ingevulde antwoorden krijg je een uitgebreid profiel waarin jouw sterke punten en aandachtspunten worden toegelicht. Jouw communicatiestijl, waarde voor de organisatie, motivatoren, grootste vrees en functioneren onder druk komen hierin aan bod. Deze kenmerken kunnen de basis vormen voor een keuze in je in loopbaan. Overigens hoeft dat niet te betekenen dat wij de aanbeveling doen om op zoek te gaan naar een andere baan, soms is de oplossing dichterbij dan je denkt.

We plannen een persoonlijk gesprek, indien gewenst bij jou thuis, waarin we dit profiel met jou bespreken en controleren samen of je jezelf in deze eigenschappen herkent.

In de wetenschap welke eigenschappen kenmerkend voor je zijn kunnen we verder inzoomen op jouw huidige werksituatie. We onderzoeken in hoeverre jouw baan bij je past en wat jij nodig hebt om je goed te voelen op je werk. Er zijn tal van uitkomsten denkbaar. Misschien past de functie niet bij jouw voorkeursgedrag, heb je behoefte aan een andere benadering van je leidinggevende of passen veranderingen in de organisatie niet bij jou.

Heb jij behoefte aan inzicht in jezelf binnen zeer korte tijd, dat je zonder langdurig coachingstraject kunt vertrouwen op je zelfkennis om op basis daarvan al dan niet vernieuwende keuzes te maken in je loopbaan? We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Bij ons zijn er geen wachttijden en heb je binnen een week het assessment tot je beschikking voor een vaste prijs.

Meer informatie?

  • Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 – 466 069 95
  • Start een chat op onze Facebookpagina 
  • Of laat je gegevens achter zodat we spoedig contact met je op kunnen nemen:

Vul hier je gegevens in

TELEFOON

06 – 466 069 95

E-MAIL

info@letter-c.nl

ADRES

Jeroen Boschstraat 7
5062LD Oisterwijk

MAANDAG T/M ZONDAG

08.00u – 20.00u