OVER
LETTER C

Waarom?

Omdat wij geloven dat ieder mens talentvol is en succesvol kan zijn.

We leven in een maatschappij die veel van ons vraagt. Maar de vraag is, kunnen wij aan al deze verwachtingen voldoen?

Een opleiding, een goede baan, fijne collega’s, sociale contacten, een mooi huis, en ga zo maar door. Al die verwachtingen zijn onlosmakelijk verbonden aan het maken van keuzes. Daarnaast moeten we overal goed in zijn en al die balletjes in de lucht houden. Er wordt van ons gevraagd om samen te werken, zelfstandig te zijn, thuis, en op het werk. Maar is dat een realistische verwachting?

Nee. Als je het ons vraagt niet. En dat hoeft ook helemaal niet.

Ieder mens beschikt over talenten en kwaliteiten. Ieder team beschikt over mogelijkheden, juist omdat het bestaat uit mensen met talenten en kwaliteiten. Inzicht in jezelf en in elkaar zorgt ervoor dat de verwachtingen juist zijn en dat iedereen tot recht komt. Weten waar je goed in bent, waar je behoefte aan hebt en waar je die ander mee kunt helpen.

Zo behaal je doelen, zo maak je keuzes, zo word je succesvol.

Hoe?

LETTER C maakt bij haar begeleiding gebruik van een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA). In slechts acht minuten geeft de PPA een nauwkeurig inzicht in het (werk)gedrag van mensen. Het is een krachtig, wetenschappelijk onderbouwd  instrument om op een snelle, betrouwbare en objectieve wijze het gedrag van iemand in te schatten en de kernkwaliteiten van een persoon in kaart te brengen.

De Persoonlijke Profiel Analyse is een assessment gebaseerd op de DISC – theorie van Dr. W.M. Marston.

De methode werd begin jaren zestig ontwikkeld door Thomas Hendrickson en heet voluit de Persoonlijke Profiel Analyse methode van Thomas International.

Het DISC model is een psychometrische test en brengt onder andere sterke kanten, zwakke kanten, communicatie en voorkeursgedrag in kaart. De schriftelijke uitslag van de PPA assessment wordt ondersteund in drie grafieken die tot in detail veel bruikbare informatie verschaffen

Wat?

Door gebruik te maken van een Persoonlijke Profiel Analyse wordt essentiële informatie omtrent gedrag van een persoon vergaard. Deze informatie wordt door LETTER C ingezet om teams te versterken en individuen te ondersteunen bij het maken van bijvoorbeeld een studiekeuze of te coachen naar (nieuw) werkgeluk. Maar ook om organisaties te helpen door gefundeerd te adviseren in het maken van een keuze voor een nieuwe medewerker.

Telefoon

06 – 466 069 95

E-mail

info@letter-c.nl

Adres

Jeroen Boschstraat 7
5062LD Oisterwijk

MAANDAG T/M ZONDAG

08.00u – 20.00u