ESCAPE ROOM
TEAMCOACHING

Escape room teamcoaching

LETTER C laat jullie even ontsnappen aan de dagelijkse routine. Maak kennis met de experience van dit moment. Laat je opsluiten in een Escape Room en stel je team op de proef!

Worden jullie nog succesvoller en gaan jullie samen voor meer lol, minder stress? Wij  zorgen ervoor dat teams met inzicht in talenten en kansen, en een flinke dosis energie naar buiten stappen.

The Experience

 • De deur wordt achter jullie gesloten, jullie hebben een gezamenlijk doel, ontsnappen…
  Gedurende het spel kijken wij achter de schermen mee. We letten op de manier waarop jullie samenwerken, met elkaar communiceren en wie welke rol op zich neemt. Binnen enkele minuten zijn jullie overigens helemaal vergeten dat er iemand meekijkt, en gaan jullie helemaal op in het spel.
  .
 • Na de ontsnappingspoging blikt een ervaren coach met jullie terug. Jullie krijgen alle ruimte om met elkaar te praten over deze ervaring en de gelijkenissen die jullie zien met de dagelijkse praktijk.

  Samen komen we tot nieuwe inzichten. Deze leggen we naast de persoonlijke gedragsprofielen die iedere deelnemer voorafgaand aan het spel op ons verzoek heeft ingevuld. Op basis daarvan geven wij jullie bruikbare tips en feedback om de samenwerking te versterken.LETTER C zorgt voor de juiste setting. Dat doen we in stijl, in een inspirerende werkvorm, respectvol en op basis van vertrouwen. 
  .
 • Met deze ervaring, nieuwe inzichten en tips vervolgen jullie je werkzaamheden in de dagelijkse praktijk. Waarschijnlijk denken jullie nog regelmatig terug aan het gesprek dat jullie voerden met elkaar en met LETTER C. Welke verandering of verbetering heeft er bij jullie plaatsgevonden? We zijn benieuwd….

Het gebruik van persoonlijkheidsanalyses

Voorafgaand aan de Escape Room vult iedere deelnemer digitaal een assessment in. Dit assessment neemt ongeveer 8 minuten in beslag. Op basis van de invulde antwoorden krijgen wij inzicht in een persoonlijk gedragsprofiel, gebaseerd op de wetenschappelijk bewezen DISC methodiek. Deze profielen gebruiken wij tijdens onze observatie. Tijdens deze teambuildingsactiviteit (en daarna) gaan wij zorgvuldig om met deze gegevens. Het persoonlijke profiel wordt achteraf aan iedere deelnemer beschikbaar gesteld en toegelicht.

Volledig aftrekbaar

Coaching en teamcoaching vallen niet onder de WKR en zijn daarom volledig aftrekbaar voor bedrijven. Ook teamcoaching in een Escape Room valt buiten de werkkostenregeling. Dit is fiscaal erg aantrekkelijk voor uw organisatie.

Meer informatie?

 • Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 – 466 069 95
 • Of start een chat op onze Facebookpagina 

EscapeRoom Oisterwijk

In een oud fabriekspand in Oisterwijk bestaat de mogelijkheid om samen met jouw collega’s dé sensatie van dit moment te beleven: EscapeRoom KVL.

EscapeRoom Vught

Dichtbij ‘s-Hertogenbosch, in een oude Spaanse nederzetting, bestaat de mogelijkheid om samen met je collega’s de échte teamspirit te achterhalen.

United Themes Shortcode Plugin

TELEFOON

06 – 466 069 95

E-MAIL

info@letter-c.nl

ADRES

Jeroen Boschstraat 7
5062LD Oisterwijk

MAANDAG T/M ZONDAG

08.00u – 20.00u