TEAMCOACHING
OP MAAT

Samen succesvol

Effectief samenwerken als team is niet vanzelfsprekend. De oorzaak spreekt eigenlijk voor zich. Ieder team bestaat uit verschillende professionals, met allemaal hun eigen mogelijkheden, behoeften en ambities.

Kan jouw team een boost gebruiken?

 

LETTER C brengt op basis van persoonlijkheidsanalyses in beeld hoe verschillende individuen in een team in elkaar zitten en op welke manier met elkaar wordt samengewerkt. Daaronder verstaan wij onder andere hoe collega’s elkaar benaderen, met elkaar communiceren en welke houding zij als individu aannemen in het team. Daarnaast brengen wij in kaart welke mogelijkheden het team in de huidige samenstelling bezit en waar kansen liggen omdat deze mogelijkheden nog onbenut blijven. Krachten van het team maken we inzichtelijk zodat deze maximaal kunnen worden ingezet. Deze informatie wordt aanvullend uitgebreid toegelicht in een teamrapportage. 

Wij geven inzicht in de sterke punten en (onbenutte) mogelijkheden met behulp van de DISC Methodiek. We stellen samen een ontwikkelplan op en komen met een maatwerk trainingsaanbod dat haarfijn aansluit op de te behalen resultaten, binnen de mogelijkheden zoals gebleken uit de teamanalyse.

Meer informatie?

  • Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 – 466 069 95
  • Start een chat op onze Facebookpagina 
  • Of laat je gegevens achter zodat we spoedig contact met je op kunnen nemen:

Vul hier je gegevens in

TELEFOON

06 – 466 069 95

E-MAIL

info@letter-C.nl

ADRES

Jeroen Boschstraat 7
5062LD Oisterwijk

MAANDAG T/M ZONDAG

08.00u – 20.00u